GOV.UA
Державні сайти України
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Щодо фінансовї підтримки

Управління соціального захисту населення Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області,  з   метою   реалізації  права   ветеранами війни, які проживають у Донецькій області, на отримання фінансової підтримки власного бізнесу, повідомляє:

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

Сума фінансування проєктів:

Мінімальна запитувана сума на проєкт – 500 000 грн

Максимальна запитувана сума на проєкт – 3 000 000 грн

Хто має право на отримання фінансової підтримки в рамках даного конкурсного відбору проєктів?

 

-ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;

 

-юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

 

Запитання та уточнення щодо проєкту можна надсилати на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (з обов’язковим зазначенням теми листа «Варто: підтримка ветеранського бізнесу»).

 Умови конкурсу, зразки документів та інформаційні матеріалі розміщено за посиланням: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-support-veteran-business/