GOV.UA
Державні сайти України
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зустріч з представниками Благодійного фонду «Право на захист»

 

Начальник Управління соціального захисту населення Слов’янської міської військової адміністрації Олена АЛЬОХІНА провела 16.08.2023 робочу зустріч з представниками Благодійного фонду «Право на захист».

Благодійний фонд «Право на захист» є одним із лідерів правозахисного руху в Україні, має потужні позиції у сферs захисту прав ВПО.

Щороку команда Фонду надає допомогу тисячам людей по всій  Україні, захищає права внутрішньо переміщених осіб, біженців та осіб без громадянства. За кожною з унікальних історій та за кожним успіхом криється робота професіоналів своєї справи. БФ «Право на захист» об’єднує досвідчених юристів та адвокатів, проектних менеджерів.

Олена АЛЬОХІНА зазначила, що наразі питання  надання безоплатної правової допомоги потребує уваги . Це стосується як специфіки правових проблем вимушених переселенців, так і особливостей надання безоплатної правової допомоги з питань ВПО.

Учасники зустрічі обговорювали проблеми адаптації внутрішньо переміщених осіб, облік таких осіб та надання безоплатної правової допомоги для зазначених категорій громадян. Піднімалось питання  аспекті правового захисту та механізми налагодження комунікацій між фахівцями управління та представниками фонду з питань надання правової допомоги внутрішньо переміщеним особам.