GOV.UA
Державні сайти України
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ДО ВІДОМА!

Постановою Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2023 року № 812 затверджено Типове положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб.

Благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ПРАВО НА ЗАХИСТ» – українська неурядова гуманітарна правозахисна організація, діяльність якої спрямована на забезпечення захисту і дотримання прав осіб без громадянства, біженців, внутрішньо та зовнішньо переміщених осіб та осіб, що постраждали від війни, а також подолання наслідків вимушених переміщень, міграцій, війни, збройних конфліктів, стихійних лих та катастроф. Також активно займається захистом прав дітей, постраждалих внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Метою проведення є ефективне та результативне дослідження, яке покликане виявити нагальні потреби та довгострокові виклики для дітей, яким завдано фізичну шкоду здоров’ю внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів, військової агресії Російської Федерації проти України.

У разі наявності зазначеного факту запрошуємо пройти опитування за посиланням: https://cutt.ly/gws55ExZ (посилання на гугл-форму також доступне за QR-кодом).